Sunday, March 11, 2012

Aliy Emriz Azlan is ONE !


Birthday boy, Aliy..chillin'..


whilst Ayu prepared his party stuff..





and cooked his party food ! :)

4 comments:

Wiz said...

Ait, mcm mana rock star minum susu botol lagi ni? kekeke. I love the labels tu, cool gilers and the individual cheesecakes tu OMG, sepermulut ke size dia?

- azlin - said...

yes..ni baby rockstar..tu sebab minum botoi lagi ! hehe.

The mini cheesecakes..not exactly sepermulut..maybe 2x ngap.. ;)

R&R Family in Germany said...

I luv the look of the cheesecake, dah confirm sedap tengok gambor jer. Crust dia aper? Buat 1st birthday party kat rumah Mak Yang in PJ ke?

- azlin - said...

Yong, the crust is biskut marie + oreos..Aliy's birthday buat kat Yukids @ The Curve..its a new place that caters to kids between the age of 8 months - 8 yrs old..